Kombi prevozi od vrat do vrat

Ob ustanovitvi podjetja smo si zadali jasen cilj: zagotoviti hitre, varne in zanesljive kombi tovorne prevoze od vrat do vrat po državah EU, s poudarkom na rednih prevozih po Nemčiji in Avstriji. Naša prednost je izjemna fleksibilnost pri prilagajanju potrebam strank, kar dosegamo z vrhunskim voznim parkom sodobnih kombijev in strokovno usposobljenim kadrom za kombi tovorne prevoze od vrat do vrat.

Naši kombi tovorni prevozi od vrat do vrat so specializirani zlasti za avtomobilsko industrijo, ki zahteva varno in pravočasno dostavo tovora v dogovorjenih rokih. Za nemško avtomobilsko podjetje Hella pokrivamo večino prevozov po celotni Nemčiji in ostalih državah EU.

Poleg kombi tovornih prevozov od vrat do vrat ponujamo tudi celovito podporo pri skladiščenju blaga in drugih logističnih storitvah. S ponosom lahko povemo, da so naši kombi tovorni prevozi od vrat do vrat prepoznavni po hitri odzivnosti in ekspresnih dostavah za naše partnerje.

Naše glavne storitve so:

  • kombi tovorni prevozi od vrat do vrat za avtomobilsko industrijo,
  • kombi tovorni prevozi od vrat do vrat po Nemčiji in preostali EU,
  • mednarodni kombi tovorni prevozi,
  • ekspresne dostave tovora za avtomobilsko industrijo.

Verjamemo, da lahko kot izvajalci kombi tovornih prevozov od vrat do vrat s svojo strokovnostjo in izkušnjami pomagamo vsem, ki potrebujete varno in ekspresno dostavo tovora.